WorkshopLachen.nl


Wel bekend is dat onze hersenen geluk hormonen aanmaken waardoor wij gaan stralen en een gevoel van vreugde en blijdschap ervaren. Wat wellicht minder bekend is, dat door te lachen wij pijn beter kunnen verdragen, er jonger uit blijven zien en als u lacht, bijna gedachteloos kunt worden! Dat laatste is erg fijn, vooral als u veel stress ervaart door alle gebeurtenissen van de dag. Bij het loslaten, los lachen, van deze gedachtes, kunt u ervaren dat u meer energie krijgt en daardoor zelfs lekkerder in uw vel kunt gaan zitten. Er zijn talloze artikelen geschreven en uitgebreide onderzoeken gedaan over deze bijzondere emotie “onze lach” Zelfs wanneer wij alleen maar een glimlach opzetten, heeft dit al een groot effect op ons humeur. Nep lachen is dan van een even zo grote waarde als dat wij echt lachen.

Wat levert het ons op?Lachworkshop van Sabine Rabbe

  • U gaat ervan stralen!
  • Sneller contact met mensen
  • Meer energie
  • Het maakt ons aantrekkelijker
  • Zware onderwerpen worden lichter
  • Tegenslagen beter kunnen verdragen
  • Creatiever
  • Brengt u in het NU
  • Gezond voor het lichaam en geest!
  • Ontspannende werking

Iedereen houd van een lekker potje lachen op zn tijd! Daarnaast is het ook nog eens erg gezond en hoe meer je lacht, des te jonger je er uit gaat zien! Heerlijke pijn in je buik van deze lach workshop. Zo hoef je niet meer naar de sportschool, nee joh! Gewoon iedere dag 1 uur lachen HA HA HA! Het werkt echt, er is zelf onderzoek naar gedaan en wat blijkt? Je lichaam maakt geluks-hormonen aan, zoals endorfine. Dezelfde stof die vrijkomt na een uur intensief sporten. Als je het optimale resultaat wil behalen, Boek dan deze Workshop Lachen van Sabine Rabbe!

Naast dat de Workshop Lachen heel gezond is, brengt het ook saamhorigheid in het team of de groep. Je kunt wat meer hebben van de ander en je leert te relativeren.  Bij een vol hoofd aan gedachtes, is deze lach workshop DE manier daar even helemaal los van te raken.

Een lachworkshop is te vinden is allerlei soorten en maten. Van Lachclubs, Lachyoga, Lach trainingen, Lach weekenden en Lach groepen. Vaak onder begeleiding van een Lachcoach, Lachtherapeute, Lachworkshop begeleider, Lach trainer of Lach ambassadeur.

Sabine Rabbe noemt zich zelf een Energizer, met de intentie groepen mensen in beweging te krijgen d.m.v.  LachEnergie. Op een zeer luchtige, laagdrempelige en toegankelijke manier. Geschikt voor jong en oud!  En bij Sabine is de lach altijd gegarandeerd!

In deze Lach Workshop kan er al gelachen worden  vanaf 15 minuten. Deze vorm heet een Energizer Voor groepen vanaf 10 deelnemers!

 Wilt u ook graag Lachen met Sabine?