Wie is Sabine Rabbe?

Wie is Sabine Rabbe?

Het pad van bewustwording begon in 1997 toen ik een reiki cursus deed. Dit smaakte naar meer, dus deel 2 volgde als snel. In 2000 reisde ik voor 3 maanden af naar Zuid India waar ik de leer van Ramana Maraharsi volgde. Hier bekend als De kracht van het nu van Eckart Tolle. Daar ontdekte ik o.a. de kracht van de mind en dat ik daar best vaak vertoefde. Vele Satsangs later, kwam ik in 2004 kwam ik terecht bij Jeff Cosby en John Schrederhof, waar ik, eerst als deelnemer later als staflid, intense bewustwording weekenden volgde. Daar ging het licht aan! De droombaan leek cliniclown en na de opleiding te hebben gevolgd, vele vlieguren te hebben gedraaid en in 2007 mijn eigen bedrijf opzetten, Sabine Events, kwam in 2009 de lachworkshop op mn pad. Nooit gedacht dat dat een hit zou worden. Ben mij gaan specialiseren in de lach en is een wezenlijk onderdeel geworden van mijn expertise. In de tussentijd leerde ik het coach vak van John Schrederhof tot het einde van de organisatie in 2012. Toen volgde er een vrijwilligers job als pony juf voor kids. Aansluitend een coaching opleiding met behulp van paarden aan de keulseweg in Pijnacker. Diplomeerde in 2015. Daarna volgde er nog talloze andere trainingen en workshops ter zelf ontwikkeling.

Voor 2004 zweefde ik een beetje rond. Nam geen leiding en liet het leven komen zoals het kwam. Gelatenheid was “my middle name”  Toen ik eenmaal ont-dekte wat allemaal mogelijk was, ging mijn vuur aan! In die tijd zette ik mijn daadkracht in om te creëren. Het maakte niet uit wat, ik regelde het wel even. Dat was hard werken en ik werd daar niet vrouwelijker van. Ook sloeg de vermoeidheid regelmatig toe. De corona periode zette alles even stil en dat was nodig. Ben gaan ervaren hoe het is om uit mn hart te leven. Alle opgedane kennis viel op zn plek en vandaaruit voelde ik aan: Tijd voor vernieuwing, tijd om mij te gaan focussen als coach.

Sinds die tijd hebben al meerdere individuen mij gevonden en ben ik van start gegaan om wezenlijk verschil te maken voor iedereen die meer uit het leven wil halen. Voor wie de oude energie niet meer werkt, voor wie zn passie kwijt is, voor wie klaar is om een nieuwe stap te maken!

Missie en Visie:

Mijn missie is om mensen een stukje bewuster te maken. Met mijn energie en humor, doorbreek ik de zwaarte en daardoor kom jij makkelijker in je eigen lichtheid. Er is een tekort aan leiderschap. Als iedereen nu eens het eigen stuur in handen zou nemen en verantwoordelijkheid nam voor eigen daden. Wat zou de wereld dan nog mooier worden! Soms is er een “schop onder de kont” voor nodig om vooruit te komen. Ik geef je graag dit setje!

“Laat iedere dag een feestdag zijn”

Persoonlijke waarden:

Vertrouwen – Humor en Verbinding