Werkwijze en voorwaarden


 Hoe werkt het? 

Het paard projecteert datgene wat er bij de coachee(s) (deelnemer(s) sessie(s)) in zijn/haar leven speelt.  Door simpele oefeningen die naast het paard plaatsvinden, zal?zullen de coachee(s) ervaren wat dit met hem of haar doet. Sabine, de coach, zal hierover open vragen stellen met de intentie tot inzicht bij de coachee(s). Het paard leeft in het NU, is oordeelvrij en is wel meer dan 100x gevoeliger dan de mens. Zo voelt het paard emoties van de mens haarfijn aan! Een coach kan zelf worstelen met eigen verborgen agenda en een oordeel hebben over het proces, het paard dus helemaal niet! Daarom is deze manier van coaching één van de puurste coaching vorm die er bestaat! Deze workshop PraatPaard is een ervaring gerichte sessie, waarbij het om de ervaring van de coachee of coachees gaat.

Na een aantal sessies, traject coaching, is de coachee (meestal) zelf in staat om te ervaren wat er gebeurd. Zo is het mogelijk om op een bepaald moment een stilte sessie te ervaren. Hierbij word er niet meer gesproken, er is dan alleen maar ruimte in het NU om als deelnemer zelf inzichten te creëren!

Sabine is in november 2015 afgestudeerd aan Educatief Centrum Keulseweg te Pijnacker. En mag zichzelf Equine Assisted Coach noemen. Zij werkt vanuit de  gestaltpsychologie.

 

KREAC lid

 

 

Sabine Rabbe  is aangesloten bij Kreac.                                                                                        Algemene Voorwaarden KREAC