Voice Dialogue

Wat is Voice Dialogue

Voice Dialogue is een vorm van coaching. Wij gaan in dialoog, in gesprek, met onze innerlijke persoonlijkheidstypes. Een simpel voorbeeld:  Donald Duck. Alles zit in hem. Naast alle emoties, is Donald niet één bepaald type, hij is alles. En dat ben jij ook!

Stel je voor: Door jouw innerlijke entertainer ben jij een graag geziene gast op vele feestjes. Maar als je door deze entertainer laat leiden in een situatie waar er iets anders van je word gevraagd. Bijvoorbeeld een begrafenis, is dat natuurlijk not done! Dan kun je kiezen voor het Emfatische type dat steun geeft en er voor de ander is. 

 

 

Heb je jezelf wel eens afgevraagd waarom je op bepaalde momenten blokkeert? Of dat er  doelen zijn die maar niet haalt? Dan kan het zomaar zijn dat er een persoonlijkheidstype aan het stuur zit van jou leven, die de boel behoorlijk loopt te saboteren. 

Ga bijvoorbeeld nooit in discussie met jouw innerlijke criticus. Maar hoe interessant is het om jouw innerlijke verlichte wijze man of vrouw eens aan het woord te laten?

Mogelijkheden

Voice Dialogue is een wezelijk onderdeel van de coaching sessies.  

  • Kennismaking 1uur buiten coaching 
  • Traject lef, leef & lachcoaching

 

Wat levert het op