SabineEvents.nl


Sabine Events is het adres voor Workshops & Trainingen vol expressie!

Van groepsuitje, vrijgezellenfeest, familie-uitje tot bedrijfsuitje Wij brengen gezellige, hilarische Workshops en krachtige Teambuilding dagen. Of het nu gaat om 15 minuten Energizerof een hele dag. Voor uw gasten/collega’s een FANTASTISCHE mogelijkheid even lekker los te gaan of om de neuzen dezelfde kant op te krijgen! Of het nu gaat om een losse workshop, of een Teambuilding dag met keuzen uit: de Workshop Flirten, Clownerie, Workshop Smartlappen, Lama’s Theatersport, HAKA Workshop, de populaire Lach Workshop,Plat Amsterdams, Humor Workshop of de Team Song workshop. De keuze is aan u! Heeft u de wens om een avond te vullen met een avond vullend programma? Ook dat kunnen wij voor u regelen, met de Workshop Smartlappen en de Workshop Plat Amsterdams!

klik HIER voor meer info Avond Programma in de vorm van een Amsterdamse Avond!!
klik HIER voor meer info Teambuilding Dag! Deze workshops zijn uiteraard door u zelf in te vullen!

Waarom Sabine Events?

Wij komen naar elk gewenste locatie in Nederland en België.  Wij werken met Heldere afspraken en zijn zeer efficiënt. De Workshops en Trainingen kunnen zowel in het Nederlands als in de Engelse taal gefaciliteerd worden.  Al onze activiteiten bieden krachtige verbindingen en energie!

Voor groepen vanaf 10 tot 800 personen!!!

In Amsterdam werken wij geregeld samen met Café Heffer op de Zeedijk buurt & Bistro “Bij ons” in hartje Jordaan
Veder komen wij op iedere, door u gekozen, locatie in heel Nederland:Noord Holland, Zuid Holland,Utrecht, Zeeland, Zeeuws Vlaanderen, Noord Brabant, Zuid Brabant, Noord Limburg, Zuid Limburg, Gelderland, Overijssel, Drenthe, Flevopolder, Friesland, Groningen en de Waddeneilanden.

 

Sabine Events komt naar u toe!! Sabine Events komt naar u toe!!Sabine Events komt naar u toe!!