Mindfulness

Mindfulness workshop van Sabine Rabbe

Over Mindfulness workshop

in deze Mindfulness sessie, gaan wij onze zintuigen aan het werk zetten. Voelen, proeven, horen, ruiken en aarden. Door deze meditatieve oefeningen te ondergaan, stappen wij even uit het hedendaagse en maken wij tijd vrij voor ons zelf! Verder zal ik jou tools aan rijken om de onuitputtelijke bron van energie (die wij eigenlijk zijn) te her-ontdekken.

Wij hoeven geen Boeddha te zijn om bewust en licht in het leven te staan!

Naast dat de Mindfulness workshop je hoofd rustig maakt, brengt het ontspanning op de werkvloer. Ook hier leer je makkelijker relativeren en is zeer populair als team activiteit! 

Mogelijkheden

Een Mindfulness workshop is te vinden is allerlei soorten en maten. Mindfulness in bedrijf, Mindful meditaties, er zijn zelfs Mindfull schilder cursussen. Mindfulness leert je aandachtig te leven. Piekkeren verminderd, net als stress. Je kunt effectiever werken en je gaat lekkerder in je vel zitten.

 Deze workshop is te boeken voor groepen vanaf 10 personen:

  • Online mindfulness sessie van 30 á 45 minuten
  • Mindfulness workshop in combinatie met meditatie van 3 uur
  • De standaard live mindfulness workshop van 2 uur

Wat levert het op

Geduld word wel op de proef gesteld in deze mindfulness workshop zeg! Een paar weken geleden hadden wij deze geboekt als teamuitje lekker ter ontspanning. Dat is goed gelukt! Al vereiste het wel wat diepe ontspanning. Wat je zei: "de weg ernaar toe is belangrijker dan het doel zelf" We hebben er veel profijt van gehad! Nogmaals dank. Groetjes Anita

A. Koers

Hallo Sabine, ik wil je nog even heel erg bedanken wat je voor ons bedrijf hebt gedaan. Dat je ook op een stoel mag zitten bij het mediteren, was voor ons wel een hele opluchting. Je hebt het heel goed gedaan hoor en wij zullen het er nog lang over hebben!

J.A. van Tijn