LEF Coaching

Over LEF Coaching

Stel je weet wat je wil, het is alleen even allemaal niet mogelijk vanwege corona. Je hebt jezelf er inmiddels bij neergelegd en je valt bijna in slaap van de saaiheid van je bestaan….Dan is het tijd om aan je LEF te gaan werken! Het leven zit vol met uitdagingen en als je deze niet aangaat kunnen ze gaan aanvoelen als obstakels. Je wil wel maar OF je durft niet OF je zit teveel in je hoofd OF je hebt jezelf wijsgemaakt dat je nog even moet wachten. Dan maar met je hoofd onder de dekens, of je schenkt nog maar een borrel in, of je kiest een Netflix serie om jezelf even uit te zetten.  Dan hoef je het leven even niet aan te gaan…….

Ben je helemaal klaar met dit gedrag? En ben je echt bereid om er nu voor te gaan? Het is nu of nooit. Het zou toch jammer zijn dat je later zal zeggen: “had ik maar….”

Bij jouw volle 100% inzet, kun je 100% resultaat verwachten

Wil je het echt? Dan ga ik jou helpen

Mogelijkheden

Je gaat uitgedaagd worden dingen te doen waar je tot op heden voor bent weg gelopen. Om er voor te zorgen dat het resultaat blijvend is, adviseer ik jou om het volle LEF traject te volgen van 4 weken lang. Je zult gaan zien dat niets onmogelijk is!!

  • Losse 1 op 1 online sessie 40 minuten
  • Live sessie in de natuur van 1uur
  • Doeltreffend 4 weken traject 

Wat levert het op