Lachworkshop

Workshops van Sabine Rabbe

Over de Lachworkshop

Wel bekend is dat onze hersenen geluk hormonen aanmaken waardoor wij gaan stralen en een gevoel van vreugde en blijdschap ervaren. Wat wellicht minder bekend is, dat door te lachen wij pijn beter kunnen verdragen, er jonger uit blijven zien en als je lacht, bijna gedachteloos kunt worden! Dat laatste is erg fijn, vooral als je veel zorgen en stress ervaart door alle gebeurtenissen van de dag. Bij het loslaten, los lachen, van deze gedachtes, kun je gaan voelen dat je meer energie krijgt en daardoor zelfs lekkerder in je vel gaat zitten.

Werkwijze Lachworkshop:

We starten altijd heel rustig met een warming up. Er wordt wat uitleg gegeven over de diverse soorten lach, de kracht van de nep lach en er geen lach goed of fout bestaat, je hebt dan ook absoluut geen talent nodig! Ik oordeel niet en wij zullen nimmer de ander veroordelen. Ik doe mijn uiterste best de deelnemers een goed en veilig gevoel te geven. Door middel van de verbeelding en korte oefeningen die de lach vanzelf opwekken, gaat het eigenlijk allemaal vanzelf! Dit kan leiden tot uitbundigheid en heel veel lol!

Wij gaan lekker lachen zonder reden! 

Naast dat de Lachworkshop heel gezond is, brengt het ook saamhorigheid in het team of de groep. Je leert makkelijker relativeren en is bij uitstek de leukste teambuilding activiteit voor bedrijven   

Voor wie of waarvoor?

  • Als KICK OFF van een dag of avond programma
  • Korte energieke onderbrekingen tijdens congressen of vergaderingen.
  • Voor nieuw te vormen teams of bij reorganisaties
  • Zowel in bedrijf als privé aangelegenheden
  • Voor samengestelde groepen van alle leeftijden en afkomst. (Ook in het Engels te faciliteren)
  • Als leuke verrassing voor je gasten!

Een lachworkshop is te vinden is allerlei soorten en maten. Van Lachclubs, Lachmeditatie Lachtherapie, Lachyoga, Lach trainingen, Lach weekenden en Lach groepen. Vaak onder begeleiding van een Lachcoach, Lachtherapeute, Lachworkshopbegeleider, Lach trainer of Lach ambassadeur, En soms zelfs door een clown of entertainer. 

Mogelijkheden

 Deze workshop is te boeken voor groepen vanaf 8 personen:

  • Energizer vanaf 15 minuten
  • Online lachsessie van 30 á 45 minuten
  • Lachyoga sessie in combinatie met lachmeditatie van 1.5uur
  • De standaard live lachworkshop voor teams van 1.5uur en privé aangelegenheden van 1uur

Wat levert het op

Heerlijk om even alles los te gooien door te lachen! Sabine zelf is al een brok aanstekelijke vrolijkheid en de workshop is genieten!

Jelte Bosgra

Enige tijd geleden hebben we een workshop lachen gehad van Sabine. Het is niet alleen maar een beetje loos lachen. Er zit echt een gedachte achter waardoor het echt een teambuilding workshop was. Al vrij snel veranderde de sfeer in positieve zin. Kortom, was erg leuk om te doen. Dank je wel Sabine.

Sophia Kastermans