Lachsessies

Lachsessies

Over de lach sessies

Mensen kennen mij al een tijdje als Lachkoningin. Wellicht fijn even te weten dat wat ik doe geen act is, noch een toneelstukje. Wel zit een lachsessie bij mij bomvol hilarische momenten waarbij je niet anders kan dan lachen! In een ver verleden was ik clown (ben zelfs gediplomeerd)  Kwam op visite bij kwetsbare doelgroepen en speelde voorstellingen. Ik bezit dan ook een hele grote fantasie, improvisatie vermogen en verbeeldingskracht. Daarnaast ben ik zeer energiek, enthousiast, altijd positief en  emfatisch. De energie boost van deze lachworkshop, die ik jou bied, is dan ook een populaire workshop tijdens o.a. de gezondheidsweek en vitaliteitsweken. Of het nu gaat over een Lachenergizer van 30 minuten, lachmeditatie om je innerlijke glimlach te activeren, lachyoga waarin de adem een belangrijke rol speelt, persoonlijk leiderschap lachcoaching, waar het gaat om individuele trajecten. Lachworkshops waar we een feestje vieren met een borreltje en een gezellige polonaise erin. Lachtherapie, onlinelachen, offlinelachen of maatwerk lachsessies,  Iedere lachworkshop is anders en daarom ga ik voorafgaande de workshop, even uitgebreid in gesprek om de specifieke wensen te bespreken. Dit om de meeste waarden te kunnen creëren!

Wij gaan lekker lachen zonder reden! 

In de Lachworkshop  geef ik de deelnemers de gelegenheid even lekker los te gaan! Na wat uitleg: wat levert de lach ons eigenlijk op?” beginnen wij met een warming up, waarin de groep langzaam het vertrouwen krijgt in elkaar. Even lekker uit je hoofd en pijn in je buik van het lachen!

Je hebt eigenlijk maar twee soorten mensen: Denkers en voelers. Waar de denkers vaak wat meer uitleg nodig hebben, staan de voelers al snel te popelen van ongeduld om te staten met de workshop. 

Het mooie en fijne van deze lachsessies: je kunt helemaal niets fout doen! En je hebt geen talent nodig! 

Wil je meer weten? Klik HIER voor meer uitleg

Mogelijkheden

Een lachworkshop is er te boeken in diverse soorten en maten:

Lachsessies/workshops zijn voor groepen vanaf 8 personen:

  • Online Lachsessie sessie  van 30 á 45 minuten
  • De luchtige Lachworkshop, baldadig, actief, ontspannen en relativerend van 1 uur
  • Lachyoga met lachmeditatie offline 1.5uur
  • Lach Energizer per 15 á 20 minuten per sessie
  • Sabine is ook te boeken als dagvoorzitter voor een ontspannen, luchtige sfeer, waar je gasten zich gezien en gehoord voelen!
  • En als spreker met  thema’s zoals “Instant Happiness” klik hier voor Podcast 

Wat levert het op

We hebben een heel leuke avond gehad met Sabine, de hele etage kon meegenieten van ons luidruchtig feestje. Sabine wist iedereen enthousiast te maken, alle collega's hebben ervan genoten. Surprise geslaagd!

E Thie

Een echte aanrader de lachworkshop ! Hilarisch, ontwapenend, en vooral veel gelachen zonder dat het pijn doet !!! Mooi om te zien hoe iedereen probeert los te komen van zijn remmingen om uiteindelijk helemaal los te gaan. In ons werkoverleg zal er vanaf nu flink geflost worden. ThnX Sabine !

Mandy Janssen