LACH en EXPRESSIECoaching


Bij een vol hoofd aan gedachtes, is het fijn om even te relativeren met een lach. Dit hoeft niet in een groep sessies, maar het kan ook één op één. In een uurtje zal je merken dat je weer een beetje lichter bent, meer rust ervaart en onbelangrijk van belangrijk weet te onderscheiden. Het gaat hier om coaching: We kijken vooruit, waar wil je heen? Wat wil je graag creëren?

Waar gaat het eigenlijk over?

Wij mensen houden van verhaaltjes, groot en klein. En zolang wij die in stand houden, met alle emoties er op en eraan, kan het zo zijn dat euforie en blijdschap uit blijven… Wij houden dit zelfs jaren lang vol, delen deze ook graag met vele andere mensen. Vaak met het gevolg dat deze nog groter en groter worden. Waar wil je meer van in het leven? en wist je dat alles wat je aandacht geeft ook groeit? Jij mag het zeggen, geluk of gelijk?

Expressie Coaching sessies:

Als je wilt dat dit alles blijft kleven, is het Expressie Coaching Traject een absolute aanrader! 4 weken lang ga je aan de slag met het vergroten van LEF, vreugde, spontaniteit en innerlijke vrijheid! Als je bemerkt dat je momenteel veel in angst leeft en vooral kijkt naar wat er allemaal niet kan in deze gekke tijd, is dit DE training voor jou! Na 4 weken zal je merken dat je veel meer kunt genieten van je leven, relaties verbeteren en misschien wel veel meer van jezelf houd!

De lach is de snelste weg uit je hoofd, wist je dat? Wil je ook meer vreugde, lichtheid en plezier beleven in je leven? Neem dan contact op met Sabine