Innerlijk kind coaching

Over innerlijk kind coaching

Huppelend door het leven, fluitend naar je werk, verwonderd als een kind, simpelweg jezelf een blij ei voelen. Blijf geloven dat het kan! Wat zou er in de weg kunnen staan dat jou weerhoud onbevangen en vrij te zijn? Vaak zijn het onze overtuigingen. De dingen die je leert, van jongs af aan. Pas je aan! Binnen de lijntjes kleuren! Doe maar normaal dan doe je al…. De rest kennen wij

Je bent nooit te oud voor een gelukkige jeugd!

Door in dit bijzondere traject te stappen, zal je jezelf ont-doen van het denkbeeldige harnas. Het resultaat zou kunnen zijn dat je maling krijgt van wat er van jou gedacht word. Stap in de verwondering. Zeg “ja” tegen het onbekende. Maak jezelf vrij van alle belemmerende overtuigingen! Ben die OEN (open eerlijk en nieuwsgierig) die het avontuur AAN zet 

Mogelijkheden

Dit traject bestaat uit 4 sessies onderverdeeld over 4 weken.

Alles sessies vinden plaats in de buitenlucht. Deze gaan altijd door!!! Weer of geen weer!!! Je ontvangt wekelijks huiswerk, meditatie oefeningen en de ondersteunende  affirmaties 

Wat levert het op

Lieve Sabine, hartelijk dank voor je ondersteuning! Sinds ik van jou deze training heb gekregen, heb ik een betere band met mijn jongste gekregen. 

Marja Denenkamp

Je hebt mij wel heel erg uit mijn confortzone laten komen. Toch was het dubbel en dwars waard. Ik voel mij veel vrijer en geniet veel meer van mijn leven. Bedankt Sabine!

B vd Aak