Get What You Want!

voor een moeiteloos leven

Training

Mijn vader zal een jaar of 18 geweest zijn, toen hij met een rijbewijs en zwemdiploma op zak is hij op hele jonge leeftijd gaan ondernemen. En dat heeft hem geen windeieren gelegd. Ik zie hem nog staan, zich zelf opladen voor de dag en z’n dagelijkse ochtend ritueel. Altijd positief geladen, soms op het irritante na, heeft hij alles gemanifesteerd waar hij als kleine jongen van droomde. Petje af lieve pappa!!
Alles wat hij mij geleerd heeft, geef ik nu weer door. Ben nu 15 jaar aan het ondernemen en heb al heel wat leuke dingen neergezet. Zeker de afgelopen jaren,  ben ik gaan werken met moeiteloosheid en flow. Het word echt steeds leuker allemaal!
Hier kun je gaan ervaren hoe het is om op een speelse lichte manier in het leven te staan. Het leven voor jou te laten werken zoals jij dat wil. Hoe wil je jezelf voelen? Waar wil je meer van?

Get What You Want is een manifestatie programma voor iedereen die toe is aan een nieuwe stap! Voor iedereen die bereid is te geloven in wonderen! Voor iedereen die klaar is met afwachten! Zowel zakelijk als privé.

“Je zult versteld staan wat je allemaal moeiteloos kunt manifesteren…”

 5 februari 2023 start er weer één En jij kunt erbij zijn! Klik HIER en meld je nu aan
Er is plek voor 10 deelnemers. En geloof mij, dit wil je niet missen!!

Deze ervaringsgerichte training word gefaciliteerd door mijn inspirerende collega en goede vriend Roland en door mijzelf. 

Mogelijkheden

Get What You Want

Training: 1 hele dag, Zondag 5 februari 2023 tussen 10:00 en 18uur. Locatie Amsterdam (gratis parkeren)   Open inschrijving! 

Introductie workshop:  2 uur, op de door jezelf gekozen locatie. Te boeken vanaf 8 personen

Wat levert het op

Mijn leven is op een goede manier veranderd door aan lichter leven mee te doen. Uit de facebookgroep heb ik nieuwe vrienden gekregen. De opdrachten hebben mijn ogen geopend. Zeg nu veel vaker ja in plaats van nee. Ik ben veel vrolijker en heb meer energie.

Chantal Wieriner

Deelnemer Lichter Leven

Graag wil ik je nog enorm bedanken voor de inspirerende workshop! Het is werkelijk heerlijk om te ervaren dat jouw energie bij mij in zn korte tijd significant verschil heeft gemaakt. Ik kijk anders tegen het leven aan en heb iedere dag veel meer positieve energie in mijn lijf. Dank en mijn bestellingen zijn geplaatst!

Roland Vlietstra

Deelnemer Get What You Want