Gelukservice:

Trainingen met impact!

Over deze service

Deze Gelukservice bestaat uit trainingen met impact!

Get what you want!

Deze manifestatie workshop is voor iedereen die toe is aan een nieuwe stap! Voor iedereen die bereid is te geloven in wonderen!
Voor iedereen die klaar is met afwachten! Zowel zakelijk als privé.

Waar verlang je naar in dit leven?
Waar zou je meer van willen?
Welke baan zou je kiezen als geld geen rol (meer) zou spelen?

Is het die PRACHTIGE nieuwe auto? Dat WAANZINNIG GAVE appartement? Die liefdes relatie met die DROOM prins of prinses op de erwt? Meer omzet? Promotie of die droombaan? Of wil je jezelf gewoon gelukkig en blij voelen? Wil je meer lef in je leven? En zou je dan zo ontzettend graag die mooie verre reis willen maken?

OF misschien weet je TOTAAL niet wat je wilt. En wil je daar meer helderheid over krijgen.

In deze 2 daagse training ga je ervaren hoe het is om op een hele eenvoudige wijze te leren manifesteren. Iedereen kan het! Je kunt het vergelijken met fietsen, hoe meer je het doet des te krachtiger de manifestaties zullen worden!

Het resultaat is vaak de oorzaak van het gevoel wat we ergens bij hebben. Leef je met gesloten gordijnen? Vind je van alles van alles en nog wat? Klaag je standaard steen en been? Dan heb wellicht gemerkt dat het hard werken geblazen is om dingen voor mekaar te te krijgen. 

Kies je ervoor om deze training Get What You Want te gaan volgen, kan het zomaar zijn, door anders te gaan denken, dat er in dit ene weekend een lang gekoesterde droom in vervulling zou kunnen gaan…… 

Van belang is wel, je mag een beetje geloven in wondertjes. Echt waar, ze bestaan echt!

Ik zal samen met Roland, oud deelnemer, goede vriend en collega, dit bijzondere weekend faciliteren. Hij is voor mij het boegbeeld van denken in mogelijkheden. Van niets naar alles….

Deze fantastische training is eigenlijk vanuit een lolletje tot stand gekomen. Ik merkte al snel dat je alles kunt manifesteren, zelfs het huis waar ik nu in woon, de liefdes relatie die ik heb, de mensen waar ik mee omringt ben. Echt ongelofelijk hoe het werkt! Tijd om deze kennis te delen. Ben je erbij op 4 en 5 februari? 

Mogelijkheden

Get What You Want

4 en 5 februari 2023

Tijden: 4/2 van 10 tot 22:00 en 5/2 van 10:00 tot 18uur

Maximaal aantal deelnemers: 10

Locatie: volgt snel

Kosten: 500,- exclusief catering en eventuele verblijf kosten.

Wat levert het op

Mijn leven is op een goede manier veranderd door aan lichter leven mee te doen. Uit de facebookgroep heb ik nieuwe vrienden gekregen. De opdrachten hebben mijn ogen geopend. Zeg nu veel vaker ja in plaats van nee. Ik ben veel vrolijker en heb meer energie.

Chantal Wieriner

Deelnemer Lichter Leven

Graag wil ik je nog enorm bedanken voor de inspirerende workshop! Het is werkelijk heerlijk om te ervaren dat jouw energie bij mij in zn korte tijd significant verschil heeft gemaakt. Ik kijk anders tegen het leven aan en heb iedere dag veel meer positieve energie in mijn lijf. Dank en mijn bestellingen zijn geplaatst!

Roland Vlietstra

Deelnemer Get What You Want