Gelukservice

maakt jouw leven leuker!

Over deze service

Deze online service bestaat uit diverse individuele trajecten: 

Lichter Leven: We gaan doen en wellicht ook ont-doen. Naast dat je meer inzichten zult ervaren, ga je wellicht merken dan je energieker word en je zelfvertrouwen een enorme boost krijgt! Geef jezelf het leven waar je zo naar verlang!

Get What You Want: Als je nu eens bedenkt hoe het zal zijn om die liefdevolle relatie te hebben, dat prachtige appartement, het leven te beleven alsof het iedere dag een feestje is, altijd die parkeerplaats voor de deur van je bestemming hebt, ect…ect… Alles=mogelijk ECHT WAAR! Ook manifesteren kun je leren

Regelmatig start er een nieuwe groep. Je ontmoet daar mensen die net als jij hebben gekozen om meer uit hun leven te halen. En als je kiest voor een programma, krijg je ook:

  • Het gratis #lachvoer Eboek van Sabine. Vol met leuke anekdotes, tips en handvaten om licht te leven. 
  • Iedere dag een uitnodiging 
  • Je ontvangt regelmatig een online workshop waar je blij van word! 
  • Uitdagende opdrachten die jou leven op een positieve manier kunnen veranderen! 

Mogelijkheden

 

  • Lichter Leven, 4 weken lang
  • Get What You Want, 4 weken

Wat levert het op

Mijn leven is op een goede manier veranderd door aan lichter leven mee te doen. Uit de facebookgroep heb ik nieuwe vrienden gekregen. De opdrachten hebben mijn ogen geopend. Zeg nu veel vaker ja in plaats van nee. Ik ben veel vrolijker en heb meer energie.

Chantal Wieriner

Deelnemer Lichter Leven

Graag wil ik je nog enorm bedanken voor de inspirerende workshop! Het is werkelijk heerlijk om te ervaren dat jouw energie bij mij in zn korte tijd significant verschil heeft gemaakt. Ik kijk anders tegen het leven aan en heb iedere dag veel meer positieve energie in mijn lijf. Dank en mijn bestellingen zijn geplaatst!

Roland Vlietstra

Deelnemer Get What You Want