Flirt Workshop

Flirt workshop van Sabine Rabbe

Over de Flirt Workshop...............................................................En NIEUW is de Mondkapjes Flirt Workshop

 

Als we het gaan hebben over flirten, hebben we het eigenlijk over het contact maken met de ander. Dit kan een zakelijke aangelegenheid zijn, maar zeker ook privé!

Je wil iets van de ander, wat je tot op heden niet voor mekaar hebt gekregen.

Zakelijk zal je andere lichaamstaal gebruiken dan dat je dat zou doen als je iemand wilt versieren. Het ziet er net even ander uit. Wij gaan aan de slag met onder andere de Be- Do – Have methode, kracht van de intenties en je leert manieren om zelfverzekerd over te komen!

Hoe gedraag je jezelf tijdens een sollicitatie gesprek? Wat zou je willen en hoe laat jij jezelf zien? Of wat te doen tijdens een netwerk borrel? Ga je met visite kaartjes strooien of durf je echte gesprekken aan te gaan? Allemaal vragen die wellicht tot inzichten kunnen leiden in deze leuke, ervaringsgerichte  flirt workshop. 

 

Bij het dragen van mondkapjes is het niet zo makkelijk te zien wat mensen bedoelen. Emoties en gezichtsuitdrukkingen zijn minder goed herkennen. Veel mensen zien dan vaak niet wat er word bedoeld en daardoor kunnen er al snel misverstanden ontstaan.

In deze leuke leerzame workshop gaan we daar dieper op in. Als we het gaan hebben over flirten, hebben we het eigenlijk over het contact maken met de ander. Dit kan een zakelijke aangelegenheid zijn, maar zeker ook privé!

Naast het leren lezen van gezichtsuitdrukkingen, voor zover zichtbaar, gaan wij ook leren onze lichaamstaal in te zetten. Gezichtsuitdrukkingen zijn heel belangrijk, echter het mondkapje bedekt de helft van je gezicht. Hoe kun je effectief zien hoe en of iemand lacht, zonder zijn of haar mond te zien? Het belangrijkste hierbij zijn de ogen. Wanneer iemand lacht zie je bijvoorbeeld rimpels ontstaan bij de ogen. Iemand die flirt knijpt de ogen samen. En ook negatieve emoties zijn aan de ogen af te lezen.

Mogelijkheden

 Deze workshop is te boeken voor groepen vanaf 8 personen:

  • Online Flirt workshop van 30 á 45 minuten
  • Online mondkapjes flirten 30 á 45 minuten
  • Zakelijk flirten live 1.5uur
  • Flirten voor de liefde is live te boeken voor 1.5uur

Wat levert het op

Als teamuitje hebben wij een ontzettend leuke workshop gehad! Hebben erg veel gelachen. Heel fijn dat het op een locatie naar keuze kon en Sabine haar programma aanpast naar onze wensen. Het was een ervaring waar nog jaren over nagepraat en gelachen zal worden, een aanrader!

Janneke van den Heuvel - van Erp

Sabine is de beste ervaring die je kunt krijgen als je de stijfheid in vergaderingen verliest en iedereen samenbindt. Het is misschien eerst ongemakkelijk, maar het zal een grote energie in de kamer creëren.

Jorden de Rijk