Ervaringen van coachees


PraatPaard.nl Liefdes Coaching met behulp van paarden

‘Ik wist niet dat ’n paard zo teder kan zijn. Daar ben ik zwaar van onder de indruk. Zoveel troost, bij liefdesverdriet, kun je denk ik alleen maar van n paard krijgen. Daar kan de allerbeste vriendin nog niet tegenop’. Ervaring coachee september 2015

 

“18 jaar geleden had ik een jeugd liefde. Zijn naam was Peter. 3 jaar lang waren wij soulmates. Hij was de liefde van mn leven! Tot het moment dat hij ineens vertrok. Terug naar een oude liefde. Mijn hart was gebroken en ik was ontroostbaar. Het duurde 6 jaar voordat ik mij weer durfde te verbinden aan een man. Maar ik bleef nog regelmatig denken aan Peter. Daarna volgde er meer mannen. Ik had de overtuiging gecreëerd dat wij ooit nog samen zouden komen. Tot het moment dat ik voor de eerste keer in een bak met paarden stond. Ik mocht een paard kiezen. Daar stond ie dan, groot en sterk, wat een mooie knol! Ik deed het halster om en de coach vroeg mij een rondje te gaan lopen. Daar dacht het paard anders over en bleef staan! Met man en macht probeerde ik het paard in beweging te krijgen. Werd gefrustreerd en boos. Uiteindelijk kwam de coach naar mij toe met de vraag: “Hoe lang blijf jij nog aan Peter trekken?” Toeval bestaat niet! Dit paard, ook genaamd Peter, heeft mij het inzicht gegeven dat ik nog steeds vast hield. Binnen 1 week ben ik ex vriendje Peter weer tegen gekomen, die ik 15 jaar geleden voor het laatst gezien had. We zijn in gesprek geraakt, we waren uit elkaar gegroeid en toen zag ik de illusie waar ik al die tijd aan vast gehouden had. Zo kon ik hem los laten. 2 maanden later ben ik mn huidige vriend tegen gekomen waar ik nu zielsgelukkig mee ben!”  Ervaring coachee juli 2015