Coaching

Sabine Rabbe-128-20

Coaching voor zelfliefde, verbinding en plezier!

Waar verlang je naar in het leven? 

Welke droom staat er te wachten om geleefd te worden?

Wat staat je in de weg om er echt voor te gaan?

En hoe fijn is het  om ondersteuning te krijgen in het leven dat jouw lief is!  

Ik  help jou om het beste uit jezelf te halen! Met een persoonlijk plan, dus een programma op maat, gaan wij aan de slag met doelgerichte acties. Bij 100% inzet van jouw kant, zorg ik ervoor dat je op koers blijft en aan het einde van het traject jouw gewenste resultaat hebt behaald!

Verdere mogelijkheden

  • Leiderschap coaching: Traject van 4 weken lang een prachtig traject waarin je het roer van je eigen leven leert te hanteren. Dromen te realiseren en het leven creëert waar je al zo lang naar verlangt! 
  • Innerlijk kind coaching: Traject van 4 weken lang ga je terug naar je kindertijd. Je leert weer te genieten van het moment, het einddoel is even belangrijk als de weg ernaar toe!  
  • Wandel coaching: Per  uur te boeken. Heb je een coaching vraag? Behoefte aan helderheid rondom een bepaald thema?  Of wil je graag inzichten in je leven? Of behoefte aan de Sparkle Walk waar je al je zintuigen aan zet?  Ik kijk er naar uit om met jou aan de wandel te gaan! 
  • LEF coaching: Stel je weet wat je wil, het is alleen even allemaal niet mogelijk vanwege corona. Je hebt jezelf er inmiddels bij neergelegd en je valt bijna in slaap van de saaiheid van je bestaan….Dan is het tijd om aan je LEF te gaan werken! 

Wat levert het op