LACHmeditatie CORONAPROOF


Sabine blijft lachen!

Op zaterdag 29 augustus geeft zij een Lach Meditatie in het Sarphatipark te Amsterdam.

Deze vorm van Lachen is ontstaan tijdens  ID&T Camping Tijdloos Iedereen lekker lui op een stoel, bank, kussen of yoga mat. Sabine leert hier de deelnemers contact te maken met hun innerlijke vreugde (eehhh WAT?) juist ja, je eigen innerlijke FEESTJE wat je altijd bij je hebt maar nog wel eens vergeet omdat ons hoofd vaak een snelkookpan is van gedachtes. in deze sessie maak je een klein reisje van je hoofd naar je buik, alles slow, langzaam en vol overgave (eehhhh???) oja, je laat zeg maar alles los, als een plumpudding zo sloom… En dat is lekker!!

Omdat wij Nederlanders over het algemeen niet gemaakt zijn om op de grond te zitten, gebruiken wij gewoon een bank (daar mag je zelfs op gaan liggen) of stoel ect. We leven in een nieuwe tijd en steeds meer mensen starten met mediteren. Vele haken al snel af omdat ze gek worden van hun eigen gedachtes. Deze vorm van meditatie is heel gemakkelijk. Door middel van een verhaal dat verteld word (ook wel geleide meditatie genoemd) zak je gemakkelijk in je lijf en kom je terecht op een plek waar de zon altijd schijn (eeehhh??) Dat noemen ze in Amsterdam je pret gebied! En het is gezellig daar!!!!

Wil je hier bij zijn? Meld je dan NU aan via Facebook

 

Houd Instagram @Lachkonigin of Facebook WorkshopLachen goed in de gaten voor meer acties!

 

Mocht je niet bij het Event aanwezig kunnen zijn? Geen enkel probleem! Deze Lachmeditatie is te boeken vanaf 8 personen en duurt een uurtje.

Kan in achtertuin, lui in het gras, thuis op de bank, languit op de grond. Strand, bos, park, het maakt niet zoveel uit waar, als je maar lekker ligt, zit of hangt!