Coaching met behulp van paarden


We hebben allemaal weleens het gevoel meer uit het leven te willen halen. En soms stellen wij onszelf doelen die maar niet gehaald worden. Je loopt duidelijk tegen iets aan, maar kunt je vinger en niet op leggen. Wat zou dit dan kunnen zijn? In  één op één coaching sessies, ga je met Sabine ontdekken wat er in de weg zou kunnen zitten.   PraatPaard.nl coaching en teambuilding

 

 

Hoe werkt het met Teams?

Werken jouw mensen zelfstandig? Zelfsturend? Of wachten zij op aanwijzingen van leiding gevende? Hoe zit het met de oplossingsgerichtheid van jouw teamleden? Al dat soort vragen en meer, worden helder na een Paardencoaching sessie bij PraatPaard.nl coaching en teambuildingSabine Events! Meerdere lagen kunnen zichtbaar worden, dus OUT OF THE BOX is deze activiteit zeker wel! Na telefonische intake met Sabine, kun je de coach vraag  bij haar neerleggen. Ook de mate van diepgang is te bespreken. Naast inzicht en teambuilding, werken wij in de buitenlucht!!

Kennis van paarden is niet noodzakelijk!!

Stilte sessies, te boeken na 2x een standaard sessie te hebben ervaren. De deelnemer weet zelf te reflecteren. Hierbij zet de coach, Sabine, een grote stap opzij. Vragen zullen dan ook niet gesteld worden.

Deze paarden stilte sessie, is een aanrader bij:

  • Faalangst (bv vlak voor een spannend moment bv sollicitatie gesprek)
  • Hoge werk druk, stress (het paard brengt rust, in het hier en nu + daarbij in contact met je gevoel)

Het kan ook zijn dat de coachee het lastig vind om te praten, dan is deze stilte paardencoach sessie de perfecte uitkomst! Het paard zal je nooit en te nimmer veroordelen!!!

 

 

Mogelijkheden:

Met je eigen paard bij jouw op stal of met een kudde van 4 pony’s op de vaste locatie van Sabine, in AmsterdaSabine Rabbe van PraatPaard.nlm

UNIEK in AMSTERDAM, deze buitenlocatie  bevind zich 5 minuten van het centrum van Amsterdam! De openingstijden voor PaardenCoachSessies vanaf 4 januari 2016, zijn op maandag en dinsdag vanaf 10 tot 15.00 uur.

Tijdsduur: 2 uur per sessie en mogelijk traject coaching van 4 tot 10 sessies á 2 uur per keer.

Workshop Teambuiding: 2 uur met koffie/thee en wat lekkers

Individuele  en groep coaching tot 10 personen per sessie. Voor iedereen, met een een gezonde geestelijke draag kracht, vanaf 22 jaar.

Meer informatie:

SabineEvents.nl ZIE OOK

PraatPaard coaching en teambuilding op Facebook

Voor een vrijblijvende offerte: [contact_form]